Aanvulling team mentoren

Retailexpert Sjaak Kortleve ook beschikbaar als mentor

Vanaf oktober 2017 is er een uitbreiding van het team van mentoren. Sjaak Kortleve heeft zich als twaalfde mentor aangemeld voor het mentorproject. Hiermee is het team uitgebreid met een expert op het gebied van retail. In 1985 is hij een dierenwinkel gestart in Oud Alblas (Dierenland Kortleve) wat is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een sterke regionale functie. In 2005 is het bedrijf overgenomen door de keten Boerenbond . Vervolgens heeft Sjaak als regiomanager gewerkt bij IJsvogel retail (boerenbond, petsplace, buying4pets). Hij gaf financieel en commercieel advies aan 40 dierenspeciaalzaken. Ook heeft hij enkele jaren gewerkt als projectmanager bij IJsvogel retail en in die hoedanigheid nieuwe winkels opgezet van huisvesting tot winkelinrichting.
Sjaak heeft een oog voor detail en voor ‘wat werkt’ in een winkel. Ook kan hij goed meedenken over de huisvesting en bedrijfsvoering.

Het kernteam van het Mentorproject Molenwaard is erg blij met deze aanvulling in kennis en ervaring op het gebied van retail. Mocht je als detaillist in Molenwaard behoefte hebben aan ondersteuning neem dan contact met ons op. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden van een mentortraject.  

Mentorproject Molenwaard

p/a Postbus 5
2970 AA Bleskensgraaf
info@mentorprojectmolenwaard.nl
NL22 RABO 0316 2453 64
© 2023 Mentorprojectmolenwaard.nl  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep