Voor mentees

Heeft u de behoefte om af en toe te 'sparren' met een ervaren ondernemer? Zou u bepaalde vraagstukken in uw bedrijf graag aan willen pakken, maar ontbreekt het u aan de juiste kennis en ervaring? Dan is het Mentorproject Molenlanden wellicht iets voor u. Ervaren lokale ondernemers fungeren als klankbord voor andere ondernemers in Molenlanden. Zij bieden u hulp bij het opstarten van een onderneming of aan ondernemers met een vraagstuk op bijvoorbeeld financieel, organisatorisch of commercieel gebied.

Voor wie?
U kunt meedoen als u als ondernemer actief bent in Molenlanden en een duidelijke behoefte heeft aan ondersteuning door een mentor. Het spreekt voor zich dat u openstaat voor advies en begeleiding.

Hoe werkt het?
Nadat u zich heeft aangemeld als mentee, bespreekt u met twee kernteamleden van het mentorproject uw hulpvraag. Als blijkt dat geschikte hulp geboden kan worden, volgt een kennismakingsgesprek met de betreffende mentor. Is het een match? Dan maakt u samen met de mentor een plan van aanpak en kunt u aan de slag! Zo niet, dan volgt een kennismaking met een andere mentor.
Het mentortraject duurt maximaal een jaar. Mentor en mentee bepalen samen hoe vaak en op wat voor manier er contact is. Alle afspraken worden vastgelegd in een mentorovereenkomst.

Meer informatie of aanmelden
Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Louisa Broens via info@mentorprojectmolenwaard.nl of telefonisch 06-46884538.

Op deze pagina leest u meer over de procedure en de kosten van een mentortraject.
Klik hier voor een overzicht van de verschillende mentoren.

Inschrijven

Overzicht mentoren

Procedure en kosten

Mentorproject Molenwaard

p/a Postbus 5
2970 AA Bleskensgraaf
info@mentorprojectmolenwaard.nl
NL22 RABO 0316 2453 64
© 2023 Mentorprojectmolenwaard.nl  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep