Francisca Staleman

Coachend Paard

Na een carrière in verschillende leidinggevende functies als basis en haar passie voor paarden ontstaat in 2010 "Coachend Paard". Coachend Paard is een Coaching- en Trainingsbureau gespecialiseerd in het geven van trainingen, workshops en (individuele) coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, team- & organisatieontwikkeling met behulp van paarden.
Als trainer en coach ziet Francisca het als haar missie om mensen door middel van paardencoaching, en dus door middel van het directe contact met de paarden en de natuur, dichter bij zichzelf te brengen en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van het individu en in het verlengde daarvan het team en de organisatie.
Haar kennis en ervaring zet zij ook graag in als mentor binnen het Mentorproject Molenlanden.  Bijvoorbeeld bij vraagstukken op gebied van personeel/HR, gedrag, veranderingstrajecten, (innerlijk) leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, organisatie ontwikkeling maar ook commercie, ondernemersgeest, autonomie etc.

Mentorproject Molenwaard

p/a Postbus 5
2970 AA Bleskensgraaf
info@mentorprojectmolenwaard.nl
NL22 RABO 0316 2453 64
© 2021 Mentorprojectmolenwaard.nl  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep